Kedves Növendékek! Tisztelt Szülők!

A nyári szünidő alatt intézményünk minden szerdán 8:00 órától 12:00 óráig tart ügyeletet tanulói ügyintézés céljából.

ÉRETTSÉGIRE ÉPÜLŐ NAPPALI TAGOZATOS KÉPZÉS a 2020/21-es tanévben
Elektronikai technikus (54 523 02)
Képzési idő 1 év
Beiratkozás : 2020. augusztus 17. 8:00- 13:00-ig
 

A nyári szünetre jó pihenést kívánunk Mindenkinek!

4.jpg

Az Intézmény belső adottságai

Az intézmény épület-komplexuma funkcionális szempontból három fő szerkezeti egységre tagolható:
 
1. az elméleti-tanulmányi részre,
2. a tanműhelyi oktatási egységre,
3. és a kollégiumi főépületszárnyra.
 
Tantermi és tanműhelyi ellátottság:
 
A maximálisan 36 fős férőhellyel kialakított osztálytermek száma tíz. Csoportbontásos órák tartására alkalmas két tanterem az idegen / angol és német / nyelvi oktatást szolgálja.
Számítástechnikai szaktanterem három, automatika-informatikai labor egy van.
A villamos mérőszobai és a gyakorlati foglalkozások feltételrendszerét hat tanműhely biztosítja, kiegészülve egy nyomtatott áramköri lapok gyártására felszerelt helyiséggel. Kialakítottunk egy pályaorientációs szaktantermet is.
Intézményünkben a kollégiumi férőhelyek száma 180 fő. Három vendégszoba áll rendelkezésre további szálláshelyek biztosítása céljából. A 2003/2004-es tanévtől üzemelő éttermünkben kulturált körülmények között kollégista tanulóink részére meleg reggelit, ebédet és vacsorát, míg menzai ellátást igénylő tanulóinknak ebédet tudunk biztosítani. A kollégiumban emellett főzőfülke és étkező is áll tanulóink rendelkezésére.
 
A másfél évtizedes objektum fentiekben említett építményeit esztétikusan kialakított iskolaudvar veszi körül. Az udvarrészen megfelelő környezeti hatást nyújtó közlekedési utak és parkosított területek vannak. Befejeződött a szabadtéri sportpálya kialakítása, egy kézi és egy kosárpálya kiépítése.
 
A nevelés és a képzés személyi feltételeinek megteremtése az alapítás óta folyamatosan és a szakterületek igényeinek figyelembevételével történt. A legfontosabb feladatot a vezetés számára a szakmai képzés strukturális átalakításához kapcsolódó műszaki oktató gárda kialakítása, az egyetemi és főiskolai képzettségű villamos szakemberek pedagógiai képzettségének megszerzése jelentette és jelenti ma is.
 


Kérjük, hogy adója 1 %-ával támogassa iskolánk alapítványát!
Középfokú Elektronikai Szakképzésért és Honvédelmi Oktatásért Alapítvány
4027 Debrecen, Füredi út 69. Adószám: 19123879 – 1 – 09
Köszönjük!