Kedves Felvételizők!
A fizikai állapotfelmérés és motivációs beszélgetés pontos beosztását megtekinthetik itt.
A listát folyamatosan bővítjük. További fontos információk elérhetők itt.
A felvételi eljárás menete, időpontok megtekinthetők itt.

 

Diákokat avattunk!

Iskolánk diákönkormányzata az ígértekhez hűen, 2014. október 14-én megrendezte az elsősavatót. A rendezvényen a diákönkormányzatunk tagjai kitettek magukért, hogy egy tényleg színvonalas, szórakozató délutánnal avathassuk fel iskolánk újonc diákjait. A délután folyamán több izgalmas feladaton, ügyességi játékokon túl az eskütételre is sor került, mellyel a 9. évfolyamos diákok megpecsételték az idetartozásukat. Természetesen a megérdemelt ajándékok átvétele előtt a katonai iskolához hűen a „24” fekvőtámasz sem maradhatott el. Az elsősavatót végül szoros küzdelemmel a 9. b osztály nyerte, de a 9. a osztálynak sem lehetett oka a szomorkodásra. Bízom benne, hogy a munkánk meghozta gyümölcsét, és mindenki jól érezte magát az eseményen.

Szeretném megköszönni a vezetőségünk támogatását, hogy jelenlétükkel megtisztelték a rendezvényt. Külön szeretném megköszönni Pető Zsolt kollégiumvezető úrnak a zsűriben végzett munkáját, Varró Tibor patronáló tanárunknak az állandó segítségét és Póka Laura tanulónak, diákönkormányzatunk programfelelősének az önzetlen, kitartó munkáját.


 

Nagy Márk
DÖK elnök 

További képek a facebook oldalunkon tekinthetőek meg.

Ismét elsősavató!

Iskolánk diákönkormányzata a nyári szünet elteltével a tanuláson túl a munkába is belevágott. Az általunk működtetett Füredi 69. Iskolarádió a nagyszünetekben ismét szolgáltatja az információkat, a friss zenéket. Az elmúlt évekhez hasonlóan ebben a tanévben is próbáljuk a diákéletet programokkal dúsítani, a diákok segítségére lenni és ezen felül az eddig kialakított kiváló kapcsolatot, együttműködést a vezetőséggel fenntartani.

Az első jelentősebb programunk az elsősavató lesz, melyet jövő héten kedden tartunk. Reméljük, a 9. évfolyamos diákokkal közösen egy remek hangulatú délutánt sikerül eltöltenünk. Ügyességi, szórakoztató feladatokkal készülünk számukra, amiken keresztül még jobban összekovácsolódhatnak az osztályok, az egész évfolyam. Természetesen az elsősavató végéről az eskütétel sem maradhat el.

Várjuk a szurkolókat és az érdeklődőket 14.30-tól az étterembe!