Kedves Felvételizők!
A fizikai állapotfelmérés és motivációs beszélgetés pontos beosztását megtekinthetik itt.
A listát folyamatosan bővítjük. További fontos információk elérhetők itt.
A felvételi eljárás menete, időpontok megtekinthetők itt.

 

Rólunk

Iskolánkban 1990 szeptembere óta látja el munkáját a diákönkormányzat. A diákönkormányzat az általa kidolgozott szervezeti és működési szabályzata alapján működik, munkájában egy diákok munkáját segítő pedagógus nyújt segítséget, fő célja a diákok érdekképviselete. Az elmúlt időszakban a diákönkormányzat jelentős átalakuláson ment keresztül, a jelenlegi szervezetben olyan aktív tanulók tevékenykednek, akik magukénak érzik a diákság képviseletét, a diákélet minél hatékonyabb szervezését. 
 
Iskolánk vezetőségével kitűnő együttműködést sikerült kialakítanunk. A DÖK elnöke közvetlen kapcsolatban áll a vezetőséggel, bármely felmerülő kérdéssel, problémával fordulhat feléjük. 
 
Más diákönkormányzatokkal való kapcsolattartáson túl lényegesnek tartjuk, hogy a helyi ifjúsági önkormányzat munkájában is kivegyük a részünket. Az iskolánkból választatott képviselő aktívan részt vesz a Debrecen Megyei Jogú Város Ifjúsági Önkormányzata (DIÖK) munkájában, ahol külkapcsolati munkacsoport vezetőjeként tevékenykedik. Iskolánk diákjai számára ez az együttműködés azért előnyös, mert első kézből értesülhetnek a városban zajló ifjúsági rendezvényekről, illetve az ország különböző pontjain szervezett programokon is részt vehetnek.