Beiratkozás   az elektronikai technikus (54 523 02képzésre 2019 . augusztus 23-án 8:00-11:00-ig 

Az elektronikai technikus elektronikus berendezések tervezésével, legyártásával, szerelésével, üzemeltetésével, karbantartásával és javításával foglalkozik. A szakma képviselői elektronikai-, műszeripari, gépipari, illetve energiaipari ágazatokhoz tartozó termelő, szolgáltató cégeknél helyezkedhetnek el, nagy eséllyel. Ha érdekel a számítástechnika világa, a villamos kapcsolódások értelmezései és a villamos mérések, akkor válaszd ezt a jó jövőkilátású szakmát.

Feltételek: 

Érettségi végzettség

Ágazati szakmai érettségi vizsga

Legfeljebb 23. betöltött életév (2019-ben)


Békatábor 2019. augusztus 26-30.
 

3.jpg

Pályaválasztási felvételi tájékoztató


 

Szakközépiskolai elektronikai oktatás

(Elektronikai technikus 54 523 02)

Választható idegen nyelv: Angol

Felvehető létszám: 25 fő
 


Az elektronikai ipar Magyarország egyik húzó ágazatának számít. A képzett szakemberekre folyamatos és egyre növekvő igény mutatkozik minden területen, így a katonai pályán is.

A technikus képzésbe minden érettségivel rendelkező bekapcsolódhat. Az egyetemekre, főiskolákra jelentkezők nagy része is előszeretettel iratkozik be a technikus képzésünkre, hiszen így már egy jól használható szakképesítéssel, és magabiztosabb tudással kezdhetik felsőfokú tanulmányaikat.

Ezt a megoldást ajánljuk a katonai pálya iránt érdeklődő diákoknak is.

Részletesebben tájékozódni az NSzFH honlapján ( nive.hu ) lehet, amelynek követelményeit a 12/2013. (III.28.) NGM rendelettel kiadott Szakmai és vizsgakövetelmények tartalmazzák. Az Országos modultérkép pedig a szakképzés moduljainak tartalmát írja le. A képzés komplex szakmai vizsgával zárul.

 

 

 
 
 


Kérjük, hogy adója 1 %-ával támogassa iskolánk alapítványát!
Középfokú Elektronikai Szakképzésért és Honvédelmi Oktatásért Alapítvány
4027 Debrecen, Füredi út 69. Adószám: 19123879 – 1 – 09
Köszönjük!