hkk@hm.gov.hu | +36 52 537-215 | 4027 Debrecen, Füredi út 69. ikonKeresés | ikonFacebook

blokk címe

blokk tartalma

Diákönkormányzat

Az intézményben egy diákönkormányzat (DÖK) működik segítő oktató támogatásával. A DÖK saját Szervezeti és Működési Szabályzat (SZMSZ) alapján működik A beiratkozást követően a DÖK tagjává válik az intézmény valamennyi növendéke. A DÖK vezetője az elnök, akit a növendékek a DÖK SZMSZ alapján választanak titkos szavazással maximum 4 évre.

 A DÖK egyik legfőbb feladata a növendékek érdekképviselete. A növendékek közvetlenül fordulhatnak a DÖK-höz bármilyen probléma, sérelem esetén, amit a DÖK elnök, illetve a segítő oktató a szolgálati út betartásával továbbít a vezetés felé. A DÖK képviselője megfigyelőként jogosult részt venni esetleges fegyelmi tárgyalásokon. 

A DÖK másik fő tevékenysége a növendékek szabadidejének tartalmas megszervezése; ennek érdekében a tanév során számos programot szervez. A legfőbb események a tanév során az alábbiak: elsősavató, tökfaragás, Halloween éjszakai mozi, Mikulás, az intézmény karácsonyi díszítése, karácsonyi műsor, farsangi kavalkád és DÖK nap. A DÖK szorosan együttműködik az intézmény vezetőségével, valamint a kollégiumi programok lebonyolítása során a kollégiumi vezetőséggel is. 

Amennyiben lehetőség nyílik a DÖK neves előadókat is meghív rendezvényekre, akik tovább emelik az esemény fényét. 

Emellett a DÖK feladata az információáramlás biztosítása a vezetőség és a növendékek között mindkét irányban. A DÖK saját facebook oldallal rendelkezik, ahol igyekszik beszámolni az elkövetkező eseményekről, illetve a programokon készült fényképeket megosztja. 

A DÖK hivatalos facebook oldala: https://www.facebook.com/kratochvildok

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Kratochvil Károly
Honvéd Középiskola és Kollégium


E-mail: hkk@hm.gov.hu 
Tel: +36 52 537-215
4027 Debrecen, Füredi út 69

Ökoiskola logó CDL logó Oktatási Hivatal logó ELTE Origó nyelvi centrum logó

© Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium - 2024