hkk@hm.gov.hu | +36 52 537-215 | 4027 Debrecen, Füredi út 69. ikonKeresés | ikonFacebook

blokk címe

blokk tartalma

Hírek

Csehországi látogatás

 
Iskolánk növendékei és kísérőik 2021. szeptember 20-24. között látogatást tesznek Csehországba, a Moravska Trebova-i katonai középiskolába.
A látogatás második napján a cseh kadétokkal közös kiképzésen vettek részt a növendékeink. A programok között alpin technikai foglalkozás és akadálypálya is szerepelt.
A holnapi napon prágai kiránduláson vehet majd részt iskolánk delegációja.

Kapcsolódó képek elérhetőek -> ITT <-Növendékeink a csehországi látogatás harmadik napján Prágába kirándultak, ahol megtekinthették a város nevezetességeit: a prágai várat, a Szent Vitus katedrálist, a királyi palotát és Magyarország Nagykövetségét is.

Kapcsolódó képek elérhetőek -> ITT <-


Csehországi látogatás 4. nap

A csehországi látogatás negyedik napján a növendékek meglátogatták a kraliky katonai múzeumot és egy tüzérségi erődrendszert is megtekintettek.

Pénteken a cseh katonai iskola fogadalomtételi ünnepségén vehetnek részt növendékeink, melyet élőben a Moravska Trebova-i iskola facebook oldalán lehet figyelemmel kísérni. A fogadalomtételen a magyar delegáció is részt vesz 9-11 óra között.

Kapcsolódó képek elérhetőek -> ITT <-

Kapcsolódó videó elérhető -> ITT <-

További hírek

helykitolto kép

Nyílt nappal kapcsolatos információ

Nyílt napunk időpontja: 2021.11.05. (13:30-17:00) Bővebb információk a hírfolyamunkban, illetve a "Felvételizőnek" fülön belül hamarosan!
helykitolto kép

„56-ról 65 év múltán”

Iskolánk két csapattal indult a Honvédelmi Minisztérium és a Keresztény gondolkodású Polgárok Honvédelmi Egyesülete szervezésében az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulója alkalmából a Honvéd Kadétprogram partneriskoláinak tanulói részére „56-ról 65 év múltán” címmel meghirdetett hadtörténelmi vetélkedőn.
helykitolto kép

Újraélesztés világnapja

Iskolánk pedagógiai programjának szerves részét képezi az elsősegélynyújtás oktatása is. Az újraélesztés világnapja (október 16. „WORD RESTART A HEART DAY - ERC”) alkalmából növendékeink rendhagyó foglalkozások keretein belül mélyíthették el ezen ismereteiket egészségügyi szakképzettséggel rendelkező katonai nevelőinknek köszönhetően.
helykitolto kép

Honvédelmi Járőrverseny

Rajtolt a Honvéd Kadét Kupa egyik legnépszerűbb versenye, a Honvédelmi Járőrverseny.
helykitolto kép

Pályaválasztás? Irány a Kratochvil!

„Hello Szakma! – Út a jövőbe!” – címmel a korábbi évekhez hasonlóan idén is megrendezik a pályaválasztási kiállítást és szakmai konferenciát Debrecenben. 2021. október 11-12-én a 7-8. évfolyamon tanuló diákokat, tanáraikat és szüleiket kétnapos rendezvény várja, melynek a Nagyerdei Stadion ad otthont.
helykitolto kép

A Kratochvilosok nyerték az Országos Haditorna Verseny megyei döntőjét

2021. október 05-én a debreceni Kossuth laktanya sportpályája (BSK) adott otthont az Országos Haditorna Verseny Hajdú-Bihar megyei döntőjének.
helykitolto kép

Hello szakma! - Út a jövőbe

Október 11-12-én mi is ott leszünk a Hello szakma! - Út a jövőbe pályaválasztási kiállításon! Az eseményen történő részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.
helykitolto kép

Az Aradi Vértanúk Napja

Október 6-a, az aradi vértanúk kivégzésének napja - Nemzeti gyásznap, melynek alkalmából iskolánkban megemlékezést tartottunk. Az ünnepi gondolatok elhangzása alatt a jelenlévők tisztelettel gondoltak a 172 éve elhunyt hősökre.
helykitolto kép

Elsősavató

Követve az iskolai hagyományokat – diákönkormányzatunk szervezésében – idén is megtartotta intézményünk az „elsősavatót”.
helykitolto kép

Az Állatok Világnapjára emlékeztünk

Október 4-e az Állatok Világnapja. Ez a nap tisztelgés az állatok védőszentje, Assisi Szent Ferenc előtt, aki már a 13. század elején azt hirdette, hogy mindent szeretnünk kell, ami körülvesz minket, legyen az élő vagy élettelen.
helykitolto kép

Mezei Futó Diákolimpia

A Mezei Futó Diákolimpia Hajdú-Bihar Megyei Döntőjében iskolánk fiúcsapata az 5-6-os korcsoportban képviseltette magát.
helykitolto kép

„Bocskai Portya” 2021 és Doni Nyári Hídfőcsaták Emlékmenet

Az idén 12. alkalommal megrendezésre kerülő túrán iskolánk közel 100 fővel teljesítette a kiírásban szereplő 40 km civil, 40 km egyenruhás, 70 km civil, 70 km egyenruhás és a 70 km katonai /+10 kilogramm/ távokat.

1

2 3 4 5 6 7 8 9

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Kratochvil Károly
Honvéd Középiskola és Kollégium


E-mail: hkk@hm.gov.hu 
Tel: +36 52 537-215
4027 Debrecen, Füredi út 69

© Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium - 2021