hkk@hm.gov.hu | +36 52 537-215 | 4027 Debrecen, Füredi út 69. ikonKeresés | ikonFacebook

blokk címe

blokk tartalma

Hírek

Elballagtak a végzős növendékeink


Harminchat növendék ballagott el 2024. május 3-án, pénteken a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégiumból. A két végzős osztály tanulói 2020-ban kezdték meg tanulmányaikat a honvéd középiskolában.

Ballagási ünnepségünk nyitásaként Bánhidy Vajk, a Honvédelmi Minisztérium Honvédelmi Nevelési Főosztály főosztályvezetője és Kovács István alezredes leplezte le a honvéd középiskola dicsőségtábláját, amelyre a végzős évfolyamból a legjobb tanulmányi eredményt elért és az iskolai életben is kiemelkedő tevékenységet folytató növendék neve kerülhet fel. Idén Bujáki Attila 12.A osztályos növendék érdemelte ki ezt a megtiszteltetést a négy év során nyújtott teljesítményért. Az ünnepségen hagyományőrző növendékeink ágyúlövéssel köszöntötték végzős társaikat. Kocsis Gáborné, a honvéd középiskola szakmai igazgatóhelyettese a ballagókat köszöntve hangsúlyozta: „Hiszem, hogy az itt megszerzett tudás révén olyan képességekkel rendelkeztek, amely lehetőséget ad arra, hogy az élet bármely területén megálljátok a helyeteket.” Majd hozzátette, hogy: „az elkötelezettség az, ami végig kísért benneteket ezen az úton. Az elhatározás, hogy kitartsatok álmaitok és céljaitok mellett!” Az ünnepség folytatásaként intézményünk hagyományainak folytonosságát jelképezve Molnár Botond Máté 12.A osztályos növendék átadta a 12. évfolyam zászlaját Miklós Máté 11.A osztályos növendéknek. A rendezvényen Bánhidy Vajk a Honvédelmi Minisztérium Honvédelmi Nevelési Főosztályának főosztályvezetője méltatta az intézmény elmúlt négy évének sikereit, a ballagó növendékek felé jókívánságait fogalmazta meg. Köszönetét fejezte ki és emléktárgyat adott át Kovács István alezredesnek, az intézmény leköszönő igazgatójának az elmúlt négy évben végzett munkája elismeréseként. Ballagási ünnepségünkön emlékérmet és oklevelet vehetett át a 12.A osztályból Bujáki Attila, Csinga Katalin, Koncz Zalán, Molnár Botond Máté, míg a 12.B osztályból Dénes Pálma, Révész Máté, Supik Laura növendékek, kiemelkedő tanulmányi eredményük, versenyeredményeik, illetve közösségért végzett tevékenységükért. A végzős diákoktól Kertész Viktória 11. évfolyamos növendék, a 12. évfolyamosok nevében Csinga Katalin növendék köszönte meg a tanároknak és a diáktársaknak az elmúlt négy évet. Az ünnepség az iskolazászló az őrzési helyére kísérésével ért véget.

Az érettségi vizsgákra kívánjuk, hogy minden érettségiző növendékünk a tudása legjavát tudja adni, hogy megtapasztalhassa a szorgalommal végzett munka után, az elért siker miatti elégedettség érzését.

Kapcsolódó képek -> ITT <-

További hírek

helykitolto kép

Diákönkormányzati nap a Sportközpontban

Debreceni intézményünk DÖK napja 2024. 06. 05-én este a Terra Siculorum Székely rockzenekar koncertjével kezdődött...
helykitolto kép

Komplex gyakorlati foglalkozás

Komplex gyakorlati foglalkozáson vett részt a debreceni 9. évfolyam az Újfehértói Honvédelmi Sportközpont bázisán.
helykitolto kép

DÖK elnököt választottak növendékeink

El Tanbouli Jasmine, debreceni intézményünk diákönkormányzatának elnöke 2024 szeptemberétől 12. évfolyamos növendékként az érettségire, továbbtanulásra való felkészülés miatt a 2024-2025-as tanévben már nem vállal feladatot a diákönkormányzat életében.
helykitolto kép

Búcsú

A Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium alkalmazotti állománya és növendékei 2024. 04. 30-án rendhagyó iskolasorakozón köszönték meg Kovács István alezredes úrnak az elmúlt négy évben igazgatóként végzett áldozatos munkáját.
helykitolto kép

Egyeztetett felvételi jegyzék 2024

További információ a cikken belül.
helykitolto kép

Kratochvil 10 - versenysorozat

További információ a cikken belül.
helykitolto kép

Duplán verhetetlen a Kratochvil!

Beszámoló a 2024-es Fekvenyomó Diákolimpia országos döntőjéről.
helykitolto kép

Ideiglenes felvételi jegyzék

További információ a cikken belül.
helykitolto kép

Március idusa

Debreceni intézményünkben 2024. március 14-én az első tanórában emlékeztünk arra, hogy az európai városok sorában 1848. március 15-én Pest-Budán is elkezdődtek az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményei.
helykitolto kép

Kratochvil 10 - Természettudományi verseny

Bővebb információ a cikken belül.
helykitolto kép

Gábor Dénes díj

A NOVOFER Alapítvány minden évben nyilvános pályázatot hirdet, és ünnepélyes keretek között adja át a Gábor Dénes Nobel-díjas tudósról, humanista gondolkodóról elnevezett díjat az arra méltó szakembereknek. A 30 éves jubileumi évfordulóra megjelentetett ünnepi kiadványba Kállainé Varga Mária oktatónkat is felkérték, hogy írja le az elmúlt 13 évben sikeres felkészítő tanárként szerzett tapasztalatait és gondolatait a középiskolai pályázattal kapcsolatban.
helykitolto kép

Szóbeli vizsga és fizikai szintfelmérés időpontja

Bővebb információ a cikken belül.

1

2 3 4 5 6 7 8 9

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Kratochvil Károly
Honvéd Középiskola és Kollégium


E-mail: hkk@hm.gov.hu 
Tel: +36 52 537-215
4027 Debrecen, Füredi út 69

Ökoiskola logó CDL logó Oktatási Hivatal logó ELTE Origó nyelvi centrum logó

© Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium - 2024