hkk@hm.gov.hu | +36 52 537-215 | 4027 Debrecen, Füredi út 69. ikonKeresés | ikonFacebook

blokk címe

blokk tartalma

Hírek

helykitolto kép

Májusi honvédelmi gyakorlati oktatási napok

A májusi honvédelmi gyakorlati oktatási napokat a Szolnoki Honvéd Kollégiumban május második hétvégéjén tartottuk. Szombaton az egykori zsámbéki légvédelmi rakétabázis (most műemlék) szezonnyitó napján vettünk részt, ahol sok-sok érdekes látnivalót tekintettünk meg.
helykitolto kép

I. Honvéd Kadét Sakkbajnokság

Április utolsó hetében a budapesti Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban rendezték a Honvédelmi Sportszövetség I. Honvéd Kadét Sakkbajnokságát, melyen a Szolnoki Honvéd Kollégium hat, valamint a hódmezővásárhelyi intézményünk három kadétja is részt vett.
helykitolto kép

Találkozó

Intézményünk több mint 50 növendéke kapott lehetőséget, hogy - kísérőikkel együtt - részt vegyenek azon a rendezvényen amelyen Ferenc Pápa, a katolikus egyházfő találkozott magyar fiatalokkal a Papp László Sportarénában.
helykitolto kép

Coop Májusfa Futás

Immár 30. alkalommal rajtolt el Szolnok város egyik legnagyobb szabadidősport rendezvénye, a szolnoki Coop Májusfa Futás.
helykitolto kép

Áprilisi „bentalvós” hétvége

Az áprilisi „bentalvós” hétvége a Szolnoki Honvéd Kollégiumban rendkívül eseménydúsra sikerült. Péntek délután kis csapatunk az Egészségügyi Világnap alkalmából (április 7.) a Szolnoki Mentőállomásra látogatott, ahol megismerhették a mentősök munkáját, a mentőautók felszerelését és a mentésirányítást
helykitolto kép

Húsvéti ünnep

Tekintettel a közelgő tavaszi szünetre a Húsvéti ünnepet a Szolnoki Honvéd Kollégium a héten tartotta meg. A fiúknak locsolóvers író és mondó versenyt hirdettünk, melyet a lányok hímestojásfestéssel honoráltak.
helykitolto kép

Programok

A Szolnoki Honvéd Kollégium a márciusi „honvédelmi gyakorlati oktatási napokat” az elmúlt hétvégén tartotta. Tartalmas és izgalmakkal teli élményekkel gyarapodtunk.
helykitolto kép

Bocskai portya

Múlt vasárnap a Szolnoki Honvéd Kollégium kadétjai részt vettek a téli Bocskai Portyán, melyet mindenki sikeresen teljesített.
helykitolto kép

Tanulmányi eredmények

Tanulmányi eredmények szempontjából sikeres félévet zárt a Szolnoki Honvéd Kollégium.
helykitolto kép

„Honvédelmi gyakorlati oktatási napok”

2023. január harmadik hétvégéjén a „Honvédelmi gyakorlati oktatási napok”, modulzáró vizsgáztatás, katonai közelharc foglalkozás és gyalogtúra került levezetésre.
helykitolto kép

Doni emlékmenet

Az MH 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred, 68. Horgos Dezső Területvédelmi Zászlóalj által január 14-én megrendezett doni emlékmeneten a Szolnoki Honvéd Kollégium is képviseltette magát.
helykitolto kép

Karácsonyi ünnepség

Mozgalmas héten van túl a Szolnoki Honvéd Kollégium. Sok középiskolában a héten befejeződik a tanítás, ezért a karácsonyi ünnepséget Szolnokon is megszerveztük.

1

2

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Kratochvil Károly
Honvéd Középiskola és Kollégium


E-mail: hkk@hm.gov.hu 
Tel: +36 52 537-215
4027 Debrecen, Füredi út 69

Ökoiskola logó CDL logó Oktatási Hivatal logó

© Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium - 2023