hkk@hm.gov.hu | +36 52 537-215 | 4027 Debrecen, Füredi út 69. ikonKeresés | ikonFacebook

blokk címe

blokk tartalma

Ideiglenes felvételi jegyzék

IDEIGLENES FELVÉTELI JEGYZÉK a 2024/2025. tanévre

Debrecen:

  • 1111 – Technikumi képzés
  • 2222 – Gimnáziumi képzés

Hódmezővásárhely:

  • 4444 – Gimnáziumi képzés

TÁJÉKOZTATÓ AZ IDEIGLENES FELVÉTELI JEGYZÉK ÉRTELMEZÉSÉHEZ

Tisztelt Szülők! Kedves Felvételizők!

Az ideiglenes felvételi jegyzék a középfokú felvételi eljárásban jelentkezők felvételi összpontszámát és az adott képzésben pillanatnyilag elfoglalt helyét mutatja. A rangsorban a felvételiző tanulót a tanulói azonosító szám/jelige alapján lehet megtalálni (keresés: Ctrl+F billentyű).

Elutasítva (E) jelzést kapott a felvételiző beiskolázási tájékoztatónk szerint, ha a felvételi valamelyik elemét nem teljesítette.

Egy-egy listán szerepel az összes diák, aki a felvételi eljárás keretei között jelentkezett egy adott képzésre, így a listán látható helyezésből csak óvatosan lehet következtetést levonni. A rangsorokban szerepelnek azok, akik iskolán belül több képzést is megjelöltek, és így egy másik osztályba nyernek majd felvételt, illetve azok is, akik másik iskolába kerülnek. Ezért a végleges felvételi jegyzéken egy-egy diák akár több helyet is előrébb ugorhat.

Emlékeztetjük a felvételizőket és szüleiket, hogy április 8-10-ig lehetőségük lesz módosítani a tanulói adatlapokon megjelölt iskolák sorrendjét, így a megjelölt debreceni, illetve a hódmezővásárhelyi képzések esetében is. Az Oktatási Hivatal felvételi központjában használt szoftver sajátosságai miatt azt a középiskolát célszerű az első helyre tenni, ahová leginkább szeretne bekerülni a felvételiző, függetlenül attól, hogy az adott intézmény „rangsorában” hányadik helyen szerepel.

Tájékoztatásul közöljük, hogy a többi iskolához hasonlóan a ténylegesen felvételt nyert tanulók listáját csak 2024. április 26-át követően tudjuk közölni, miután a Győrben található Felvételi Központtól megkaptuk a végeredményt.

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Kratochvil Károly
Honvéd Középiskola és Kollégium


E-mail: hkk@hm.gov.hu 
Tel: +36 52 537-215
4027 Debrecen, Füredi út 69

Ökoiskola logó CDL logó Oktatási Hivatal logó ELTE Origó nyelvi centrum logó

© Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium - 2024